persoonlijke groei

Wil je meer balans, meer overzicht in je leven aanbrengen? Ben je klaar voor de volgende stap in je leven, maar weet je niet precies hoe je daar vorm aan moet geven. Of is er in je leven iets gebeurd waardoor je nu ineens met verandering moet omgaan? Bijvoorbeeld een ziekte, ontslag, scheiding of overlijden? Ulloo kan jou op verschillende manieren bijstaan.

In de intake kijken we welke combinatie van methodes voor jou het beste geschikt is. Misschien heb jij in je hoofd al een helder beeld, maar weet je niet hoe dat te integreren. De nadruk kan dan bijvoorbeeld op lichaamswerk liggen. Maar omgekeerd is ook mogelijk. Dat jij juist wat meer in je hoofd wilt komen. Een helder beeld krijgen. Alles is mogelijk.

Je kunt een losse sessie boeken, maar er zijn ook pakketten. Die zijn niet alleen voordeliger, maar leveren je ook allerlei extra's op. Wat dacht je van een wekelijkse contactmoment of ongelimiteerde emails waar je op al je vragen antwoord krijgt? Laat het ons weten. In een persoonlijke gesprek kijken we  wat voor jou het beste werkt en hoe jij tot jouw volle potentie kunt groeien.

volg jij je hart?

- Heb jij het gevoel dat alles je te veel is?

- Heb jij het idee dat je vastzit?

- Worden jouw grenzen voor jouw gevoel overtreden?

- Vind je het lastig jouw grenzen aan te geven?

- Wil je sterker in je schoenen staan? 

- Wil jij meer zelfvertrouwen hebben?

- Vind jij het lastig om anderen te vertellen wat je echt voelt en denkt?

- Wil je een volgende stap zetten maar je weet niet hoe?

- Weet je niet wat de volgende stap moet zijn?

- Voel je je stuurloos?

- Voel je je futloos?

- Vind je het lastig om "nee" te zeggen?

- Wil je graag voor iedereen klaarstaan?

Als je op een van de vragen "ja" hebt geantwoord dan kan Ulloo jou zeker van dienst zijn!

Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen? 

 

Maak dan nu een afspraak voor een intake of kies voor een van de totaalpakketten.

losse coaching sessie (60 min)

Een losse coaching sessie is ideaal als je net dat ene steuntje of zetje kunt gebruiken. Er wordt gewerkt met sessies van 60 minuten. Vaak worden in 1 sessie een heleboel dingen aangekaart, losgemaakt en in beweging gezet. Je gaan dan ook naar huis met een heleboel opgedane inzichten, en een opdracht.

Thuis ga je natuurlijk meteen actief aan de slag met de opdracht die je mee hebt gekregen. Jij bepaalt aan de hand daarvan of je voldoende inzicht hebt gekregen, of dat je een vervolg sessie wilt.

€ 95,-
Reading
(120 min)

Altijd al willen weten hoe jouw energieveld in elkaar steekt? Een reading maakt inzichtelijk waar blokkades zitten die jij wel voelt, maar waar je de vinger niet op kunt leggen. 

Opgeslagen en geblokkeerde energie - veroorzaakt door gebeurtenissen in het leven die als traumatisch zijn ervaren - wordt opgeruimd. 

Een week na de sessie krijg je jouw persoonlijke analyse opgestuurd. En natuurlijk krijg jij oefeningen mee hoe jij zelf het beste met je energieveld kunt omgaan.

€ 165,-
geleide meditatie
(30 min/audio)

Speciaal voor jou: een geleide meditatie. In deze geleide meditatie kom je in een ontspanningstoestand. Je hersengolven komen op delta niveau waardoor je autonome zenuwstelsel - verantwoordelijk voor je "flight or fight" response - tot rust kan komen. Je hartslag daalt, je hersenactiviteit wordt coherent en je staat open voor nieuwe ideeën.

Of je nu meer zelfvertrouwen wilt, van je faalangst wil afkomen, hoe je leert om te gaan met stress, ziekte of een bepaalde situatie. Jouw persoonlijke meditatie zal je hierbij helpen.

De audio wordt digitaal naar jou verstuurd. Eenmaal ontvangen kun je hem downloaden en opslaan op je tablet, laptop of smartphone. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke meditatie.

€ 45,-
 
kick start 
(pakket)

Deze krachtige kick start begint met een uitgebreide reading en aansluitend 2 coaching sessies van 60 min. Ook is er een wekelijks contactmoment in de vorm van 15 min telefonische ondersteuning. Een momentje om te sparren en om eventueel koers bij te zetten. Alle sessies vinden plaats binnen een tijdsbestek van 1 maand. Je krijgt dan ook een echte boost!

Wil je na de reading en 1 coaching sessie toch overstappen naar het pakket "Jouw leven"? Dat kan. Doe dat wel binnen 24 uur na afloop van je 1e coaching sessie. 

€ 395,-
jouw leven (pakket)

Met dit totaal pakket zet je jouw leven goed op de kaart. Na een reading waarbij je inzicht hebt gekregen waar blokkades zitten, ga je actief aan de slag in 5 coaching sessies van 60 minuten. Hiernaast is er een wekelijks contactmoment, krijg jij een persoonlijke geleide meditatie, houd je een "journal" bij en heb je ongelimiteerde toegang tot contact per email. In dit intensieve traject vinden alle sessies binnen 2 maanden plaats. Je kunt hierdoor grote slagen slaan en jouw leven echt op de kaart zetten.

€ 695,-
jouw leven Ultimate
(pakket)

Met dit ultieme totaal pakket zet je niet alleen jouw leven goed op de kaart, maar borg je deze ook stevig. Na een reading waarbij je inzicht hebt gekregen waar blokkades zitten, ga je actief aan de slag in 10 coaching sessies van 60 minuten. Hiernaast is er een wekelijks contactmoment, krijg je wekelijks een video toegestuurd waarin je niet alleen informatie, motivatie krijgt, maar waar ook een opdracht in staat waar jij zelf mee aan de slag gaat. Daarnaast  houd je een "journal" bij en heb je ongelimiteerde toegang tot contact per email. In dit intensieve traject vinden alle sessies binnen 4 maanden plaats. Zeg maar alvast "hallo" tegen jouw nieuwe leven!

€ 595,-
€ 1295,-
 
Contact

© 2017 by Ulloo

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Von Zesenstraat 282

1093 BJ  Amsterdam

​​

Tel: +31(0)6 24 94 95 97

info@ulloo.nl

NL56INGB0007655901

KVK 68516924

BTW NL191591543B03