Zakelijke groei

Voor de zakelijke groei biedt Ulloo individuele coaching en training, maar ook het coachen, trainen en begeleiden van groepen. Ulloo levert altijd maatwerk. Ieder mens en iedere organisatie is anders, en heeft andere behoeften. Is er een reorganisatie op handen? Heeft u een medewerker in de ziektewet? Is er net een nieuw (politiek) bestuur aangetreden? Neem contact op met Ulloo voor een intake en offerte op maat.

Hieronder treft u een overzicht van enkele  workshops en trainingen. U bepaalt zelf de samenstelling van uw workshop en/of training. U kunt kiezen uit onderdelen van reeds bestaande workshops, of een volledig op maat gemaakte workshop.

Masker

structuren

Mensen typeren aan de hand van lichaamsbouw en postuur? Kan dat, mag dat? En vooral wat levert dat op?

In navolging van Sigmun Freud en Wilhelm Reich - beiden psychologen - ontdekte Alexander Lowen dat ons lichaam een spiegel van ons karakter is. 

In deze workshop krijg je inzicht in de verschillende karakterstructuren, in welke aspecten zij uitblinken en waar zij minder bedreven in zijn. Wie weet kun je die ene collega die je liever vermijdt in een ander perspectief zien. Maar vooral zul je inzicht in jezelf krijgen. Hoe je handelt, en vooral waarom.

Het gaat te ver om de karakterkunde mee te laten spelen in sollicitaties, maar bij het samenstellen van jouw ideale team zeker iets om in je achterhoofd mee te nemen.

Een workshop die  uitermate geschikt is voor de front office, en andere afdelingen die met veel stake holders te maken hebben. Je zult nooit meer hetzelfde naar mensen kijken.

De workshop Maskerstructuren is tijdens de Summer School 2016 van de gemeente Amsterdam met een 8 gewaardeerd!

 

 

 

Tijdsduur: variabel 1 tot 2 dagdelen

8

presenteren

De vakafdelingen, de experts, hebben de inhoudelijke kennis. Ze zijn goed in hun job, maar kunnen ze die kennis en alle ontwikkelingen in hun vak ook aan collega's van andere afdelingen doorgeven? Aan derden? Aan het bestuur? En ook omgekeerd! Hoe goed een college, een bestuur inhoudelijk ook kan zijn, als zij niet kunnen overbrengen waarom zij voor een bepaalde koers hebben gekozen, dan zal het in de uitvoering schorten aan excellentie.

In de praktijk schort het daar nogal aan, en blijft er een eilandjes cultuur bestaan. De kennis, informatie, blijft geisoleerd en goede implementatie blijft uit.

Niet iedereen is geboren om "on stage" te staan maar iedereen kan zich wel comfortabel en krachtig voelen bij presenteren.

 

In deze interactieve workshop presenteren gaan de deelnemers zelf aan de slag met taalgebruik, intonatie, lichaamstaal.

 

 Er is grote aandacht voor posities en energetische verbindingen waardoor aan het einde van de workshop iedereen op zijn/haar eigen manier een presentatie kan geven waarbij het publiek geboeid is, en de boodschap duidelijk overkomt.

 

 

 

Tijdsduur: variabel 1 tot 2 dagdelen

groepsdynamiek

Iedere groep, afdeling, organisatie heeft een groepsdynamiek. Ongeschreven wetten en regels hoe met elkaar om te gaan, hoe iedereen op elkaar reageert en hoe de groep functioneert.

Vaak nemen we die groepsdynamiek voor lief en vaststaand aan, maar niets is minder waar! Een ieder heeft invloed op de groep.

In deze workshop leer je inzicht te krijgen in de groepsdynamiek, hoe de groepsdynamiek is opgebouwd, wat ieders rol is en vooral hoe je de groepsdynamiek kunt beïnvloeden.

Staat jouw organisatie, jouw afdeling, op het punt te fuseren? Een nieuwe koers in te slaan? Dan is nu het moment voor een workshop Groepsdynamiek.

Ook als teambuilding of een `'hei-dag" een workshop die grote impact heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdsduur: 2 dagdelen

mediteren - meer dan stilzitten

Mediteren. Klinkt leuk, maar wat is het nu eigenlijk? En waarom moet je dan stilzitten?

 

Dat mediteren goed voor je is, dat je een scherpe focus krijgt, alert bent, in staat om snel en goede beslissingen te maken dat is breed bekend. Maar hoe leer je dat? En welke verschillende meditatietechnieken zijn er? Ik zie mezelf nog niet uren stil zitten op een matje!

Gelukkig is mediteren veel meer dan alleen stilzitten. Er zijn diverse methodes en technieken. Er zit er altijd wel een tussen die voor jou het best geschikt is.

In deze workshop leer je verschillende meditatietechnieken, oefen je ermee. Om aan het einde van de workshop helemaal "zen" naar huis te gaan.

Aan bod komen o.a.:

- ademhalingsmeditatie

- bodyscan

- kleurgebruik

Tijdsduur: variabel 1 tot 2 dagdelen

neem jij je werk mee naar huis?

Stress is de grootste en bekendste demon die wij mee naar huis nemen. Maar waar bestaat die werk stress uit? Hoe herken je die, en vooral hoe kun je het werk op je werk laten?

Na een introductie ondervind je aan de hand van oefeningen wat stress is, hoe je stress waar kunt nemen, en wat voor een invloed stress op je heeft. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Vervolgens ga je in groepsverband nader onderzoeken hoe die stress voor jullie in elkaar zit. Welke invloed die op jullie heeft en wat en hoe je die zou willen veranderen.

Via energetisch werken zul je erachter komen dat je die stress heel goed in banen kunt leiden.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met nieuwe inzichten, maar vooral prettig in je lichaam en geest en weet jij precies hoe je stress vrij kunt leven.

Tijdsduur: Variabel 1 tot 2 dagdelen

prijzen en locaties

Voor groepen tot 8 personen geldt een basistarief van € 475,- per dagdeel.

Bij groepen boven de 8 personen wordt een offerte opgemaakt. 

Bovenop dit basistarief kunnen extra kosten komen, afhankelijk van de wensen van de client. U kunt denken aan locatie kosten, lunch, rapportages en andere voorzieningen.

Ulloo maakt momenteel gebruik van een aantal locaties in Amsterdam Oost voor workshops en/of coaching sessies:

- Hortus Botanicus

- Zoku

- Volkshotel

- hotel Arena

Wil je liever een workshop op een andere locatie? Graag gaan wij op zoek naar de meest geschikte locatie bij jou in de buurt.

Alle prijzen zijn exclusief btw en reis-/verblijfkosten.

Contact

© 2017 by Ulloo

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Von Zesenstraat 282

1093 BJ  Amsterdam

​​

Tel: +31(0)6 24 94 95 97

info@ulloo.nl

NL56INGB0007655901

KVK 68516924

BTW NL191591543B03